BY THE WAY 4...

Borde inte säga detta högt, därför skriver jag det...
Jag tror det spökar i vårt hus här på 240 Totteridge Road... Flera gånger under dessa 2 månader vi bott här har jag kommit hem och gått in i mitt rum, och det ser inte ut som när jag lämnade det..fast ingen varit hemma på hela dagen!! Oftast är det nån lampa som är på som var av när jag gick hemifrån, gardiner som varit fördragna som är uppdragna, kort som flyttat på sig och idag en av mina kuddar som låg på sängen när jag gick låg på golvet när jag kom hem.. Antingen börjar jag bli senil eller så SPÖKAR DET! Läskigt..och jag ska sova här själv i natt! Aahh!


AFTERNOON TEA!

Hejsan! Nu var det ett tag sen jag skrev! Har hänt lite grejer sen sist, och det är väl bra! Förra lördagen var jag och Emelie inne i London med Antii (finsk utbytesstudent). Egentligen skulle Karro också med men hon var för backfull, så hon blev hemma med Daniel. Meningen var att vi skulle ut och klubba, men jag och Emelie paööade inte riktigt, efter en dag som inte blev som vi tänkt oss... Först kom vi in alldeles för sent, då vi väntat på Karro, som sen inte följde med. Väl på tågstationen fick vi vänta på Antti i 45 min! Väl inne i London var vi så hungriga att vi tog in på närmaste Mc Donalds.. Innan Antti kommit dit (han fastnade i tunnelbanan) så hade det blivit skymning..så vi tog oss till Notting Hill och drack lite öl och vin på pub! sen klubbade vi lite på ett ställe i Soho, men vi var hemma på motelet ganska tidigt! Dag 2 shoppade vi mest, fast vi inte skulle!!



Annars så har veckan varit lugn, vi har Reading Week, dvs ingen skola. Vi ska ta igen det vi ligger efter med, men vi har ju inget att göra, så lite svårt att ta igen någongting! I måndags hade vi i alla fall vår Sport konferens som vi skulle ordna i Business Tourism Management klassen. Detta blev ju riktigt spännande eftersom vår klass endast innehåller inkompetenta dagisbarn!! Dagen började med att de 2 tjejerna som skulle ha handlat fikat till konferensen veckan innan erkände att de inte gjort detta! (bra start!) sen satt ca. 3 st fast i "snökaoset" (snöade lite på morgonen, vilket dock INTE lade sig på marken!!) För övrigt var det bara jag och Emelie som gjorde något (satte upp postrarna som var själva konferensens syfte) tog hand om fikat som 3 (!) st tjejer gick och handlade, tog emot besökarna och agerade "runners". De övriga 7 satt på golvet och lekte med sina j-vla tungpiercingar!!! Så trött på de englska elevernas j-vla nonschalans mot lärarna och oss som faktiskt försöker lära oss något!! Ghaaaha!!



I onsdags kom faster Ylva hit till London med några vänninor, så idag åkte jag in till London för att ha en heldag med henne!! Mkt mysigt! Vi tog oss en tur till det RIKTIGA Buckingham Palace! De hade faktiskt guldsnidade grindar! =) Drottningen var hemma, eftersom de flaggade! Jag vinkade lite i hopp om att Prins William skulle slänga ett öga genom fönstret och se mig...men fick tyvärr ingen respons...synd!
På eftermiddagen gick vi till Browns Hotel (mkt flott, 5 stjärnigt hotell) och drack "Afternoon Tea"! Detta var mycket roligt, och vi fick massa med bakverk, scones och olika sandwich!! På de drack vi minst 15 koppar te var! (dock inte er blommig kopp). Vi kände oss mkt viktiga och fina då detta är ett av de lyxigaste ställena i London! (kostar 37 pund per person!) Gott var det! =)



Det RIKTIGA Buckinham Palace och faster Ylva!


På Browns för Afternoon Tea! Vi hade dock redan hunnit äta upp hälften när denna bilden togs!

Ikväll är jag ensam hemma i huset på 240 Totteridge Road, då alla andra är inne i London över natten eftersom de har besök, hoppas jag kan sova i alla fall!!
Nästa helg bär det kanske av till Birmingham för en liten visit hos Sussie! Ska bli skoj!


Min middag idag!! Mumma!

"Ta-ta!"

VÅREN ÄR HÄR - IBLAND I ALLA FALL!

För några dagar sen (3) var det pannkaksdagen här, samtidigt som fettisdagen inföll i Svea rike! Detta tog vi såklart på stort alvar, och gräddade egna pannkakor (blev dock mest som klumpar, då stekpannan var dålig...) och så BAKADE vi semlor!! De blev faktiskt riktigt goda! Trots att de jäste för lite och blev lite degiga..




Idag så har jag shoppat (ovanligt...) men jag känner mig väldigt nöjd! Shoppade smycken på Primark, det är så grymt billigt där...dock blir det ju att man köper mkt mer då.. Idag köpte jag ett halsband, en ring, två diadem och tofsar för 6 pund!! BILLIGT!



Dagens inköp; Linne, byxor, ring, halsband, diadem,  och tofsar! Totalt= 46 pund!!


Imorgon bär det av till London och fabric! Dagen kommer börja med dåligt väder, det gör det alltid när vi ska till London, så vi tänkte gå på museum och dricka te i Soho! På kvällen så ska vi till The Fabric (igen) förhoppningsvis är det lite äldre kliental än det brukar vara på onsdagar! De stänger 08.00 på söndagmorgonen, så vi laddar för en helnatt! Vi tänkte dock ta det lite lugnare med drickan (?) imorgon, då vi sist började sjunga "Calcutta - I'm a taxi driver" för taxichaffören..insåg dock lite för sent att han var indier och inte alls tyckte den sången var så kul som vi tyckte... Ops!

I måndags var jag Em och Karro på Zumba, ni vet den dans/träningsformen som de gör reklam för på tv, det var faktiskt riktigt kul och ganska jobbigt! I torsdags gick vi på "Fitball", när man tränar med stora bollar, fy fan vad jobbigt det var! Vi tränade typ bara rumpa, lår och mage, kan knappt gå idag! Men det verkar ju ta på de rätta ställena, så Beach 2010 - here I come! =)

Jag tänkte passa på att göra er i Sverige lite avundsjuka och lägga upp lite vårbilder här i från High Wycombe!! Idag sken solen och det var nästan varmt!! Ingen snö så långt ögat kan nå!!



Backen ner och upp till vårt hus, vi bor längst upp på kullen!




Jag i vårskor och vårjacka!
(bild lånad från Emelie)




Emelie och Karolina påväg till skolan!


Ciao!!

ANTIVIRUS VISTA 2010!

Ok...har just haft ett gigantiskt virus på min dator som angripit alla system, och hotade att ödelägga min laptop!!! Viruset hette Antivirus Vista 2010, och gjorde till en början att jag trodde att det var datorns virusprogram som varnade mig för inkommande virus och spyware...kunde inte komma ut på internet eller något eftersom det hela tiden kom up pop-up fönster, där det stod att jag var tvungen att aktivera min branvägg osv.

Det visade sig efter att Daniel (min huskompis) försökt scanna min dator med 3 (!) olika virusprogram, att viruset gått in i kärnan av hårddisken och att virusprogrammen inte fick tag på det!! What to do, what to do!!??

Daniel som är min räddare hittade tillslut efter mkt meckande och letande en avinstalleringsmanual på google just för mitt virus!! Så efter mkt om och men så fick vi bort det! Datorn verkar inte ha tagit skada och du har jag tre olika virusprogram som går samtidigt och Firefox-internet som ska förhindra att detta händer igen! Phuu säger jag bara!



Jag och dum-datorn!

Ska nu defragmentera min dator, så den går snabbare... borde mamma och pappa kanske också göra!
Gå in på Start, Tillbehör, Systemverktyg, Diskdeframgemnteraren, och tryck defragmentera! Tar ca. 3 - 4 timmar, men tar bort allt onödigt och gör att datorn går snabbare! Jag fick bort över 2 MG!

För övrigt så har jag ingen skola idag...känns som jag aldrig går i skolan...men ska nog börja skriva på min uppsats som ska vara klar i maj..har aldrig varit ute i så god tid! =) Fick också veta igår att vi ska ha en TCA i april eller maj..läskigt! (som en tenta).

Annars så är allt bra, vi var på The Fabric i onsdags igen, det var kul, kände dock att det blev lite för mkt dricka för min del, men vi hade kul ändå! På lördag så ska vi dit igen, och denna gång har vi bokat ett hostel inne i London, så det ska bli skoj!


Jag, Antti och Emelie på The Fabric!

Just det! Jag har köpt sjuk billigt id-mineral smink här! 14 pund för ett provkit, med två foundations, ett puder och ett solpuder + en borste! I like! Beställer man detta smink från UK istället för att köpa det i Sverige så får man det för typ halva priset! (!!)

"Ta-ta"- som vi säger over here! =)


BY THE WAY 3...

Jo jag skrev ju förut att vi var inne i London för ett par veckor sen för lite turistande...då vi bland annat besökte Buckingham Palace...TRODDE VI!! Vi tyckte att det var lite futtigt och oglamouröst för att The Royal Family skulle bo där, men what the heck, vad vet vi? Boendestandarden är ju inte så hög här vad vi har fått erfara, så vi tog glatt foton och vinkade till Prins William!

Nu 2 veckor senare när Em sitter och bläddrar i sin guidebok, så ser hon att det inte alls är Buckingham Palace vi har besökt utan "Old Admiralty Office" (nått hus för flottan) och "Horse Guards Parade" (grusplanen utanför)!!! Vi undrade vart de snidade guldgrindarna och vakterna var, men sen hittade vi ju en vakt på häst lite längre bort, vilket gjorde oss bombsäkra på att den engelska kungafamiljen bodde i detta lilla plutthus! Jaja, så kan det gå...bättre lycka nästa gång!



Buckingham Palace?

Buckingham Palace? (ja, DETTA är Buckingham Palace!!)


KÖRSBÄRSBLOMMOR

Idag hade vi Karen Lindsey som gästföreläsare i skolan, hon är en av de största namnen inom Event, och har bland annat annordnat event för premiären av The Hulk och Bridget Jones Dagbok! Var häftigt att lyssna till hennes idéer och tankar kring event och hur man på bästa sätt annordnar ett! Annrs så har det inte hänt så mkt här i High Wycombe, det snöade i går, men som tur var så lade det sig inte! Phuu! Känns annrs som våren är påväg då fåglarna kvittrar och vi ibland ser solen här!

Imorgon, onsdag så bär det av till The Fabric igen för lite party! Som vanligt kommer jag , Karro pch Em vara äldst, men vi har ju hört att det är inne med cougers nu, så det ser vi inte som en nackdel! =) Kommer nog bli hur kul som helst, då det är fler som vi känner denna gång som ska med!

Sussie har nu äntligen anlänt till UK och befinner sig i Birmingham, bara 1,5 h här ifrån!! Jag hoppas hon tar sig hitåt snart!

Jag har fortfarande inget att göra i skolan, vilket känns lite tråkigt, usch vad lat jag kommer att bli! Men det kan ju vara lite skönt med en slapp termin innan det är dax att ta tag i Kalkyleringen som jag har släpandes...

Just det! Jag fick mail från STS Språkresor som vill att jag kommer på en intervju hos dem, ang. sommarjobb, men eftersom jag är här så går ju inte det...trodde jag! Men de kunde tydligen göra en telefon/skype intervju med mig! Det känns kul! Men jag vet ju dock inte om jag verkligen vill vara utomlands i sommar... men men, det behöver jag ju inte bestämma nu!

Förövrigt så funderar jag på att tatuera mig på insidan av foten, där jag vill ha ett på körsbärsblommor! Känns fint då det påminner mig om min familj på Venusvägen 4, huset med det stora körsbärsträdet (dock numera nedhugget). Ska också betyda kärlek och att allt har sin tid, inget kan vara för evigt. Vad tycker ni? Ska jag tatuera mig?




Hoppas ni har det bra vart ni än är runt om i världen, jag saknar er alla! <3

BARCELONA...OTRA VEZ...

Har just kommit hem efter ännu ett besök hos J i Barcelona, vilket gör allt så mkt svårare och jobbigare..att saknar honom..men förhoppningsvis kommer han hit i början av mars!


RSS 2.0