MRS CASEY GEIGER!!

Idag gifter sig min äldsta vän! I USA med sin sockerbit! Kommer tänka på dig hela dagen idag Linnéa, och jag är så ledsen att jag inte kan vara där =(

Jag hoppas ni får en fin dag och en härlig kväll (utan barnvaktssittande!)!

Linnéa, du förtjänar all lycka och jag är så glad att ha dig som min vän!WHHIIIIIHHOOO!

British Airways kommer inte ha strejk när jag ska hem! De har förhandlat!! whoohoo! Så nu är det bara askmolnet kvar...one down..one to go!

BRITISH J-VLA SKIT AIRWAYS (..OCH VULKAN J-VEL)!!

Jag är så arg! Jävla British Airways! Nu ska de strejka under en period framöver, och just under denna period ska jag ju åka hem! Vet inte förän på torsdag om mitt flyg kommer bli inställt eller inte, men med min tur så blir det nog det.. =(

Hade det bara varit så att jag skulle vara hemma när jag kommit hem så hade jag inte brytt mig så mkt om jag kom hem en dag senare eller inte, men nu ska jag åka till J i Barcelona dagen efter jag ska komma hem! Vill verkligen inte missa det flyget.. Har också ett nytt problem här..vulkan-jävlen har beslutat sig för att pusta och fusta lite till, så under veckan kommer kanske London flygplatserna stänga..hoppas de hinner öppna igen till den 25 maj! När jag åker till Barcelona, så kommer jag mellanlanda i Tyskland.. och de ska kanske också stänga sitt luftrum i veckan! Så skulle jag komma med flyget hem den 25 (trots strejk och aska), så kan man ju ge sig fan på att Tysklands luftrum är stängt! det verkar som om någon inte vill att jag ska ta mig till Spanien! Kul att jag har köpt dyra flygbiljetter till Barcelona och J har tagit 5 dagars semester, och så kanske jag inte ens kommer komma iväg..då kommer jag inte kunna se honom förän i juli (förhoppningsvis).

Alltså man underar ju vad det är för fel på British Airways.. när jag kom hit till England, så hade de ju ställt in flyget pga. snön! När J, mamma, pappa, Amnda och ylva, Maria och Julia skulle komma hit över påsklvet, så strejkade de, och nu strejkar de när jag ska hem, igen! Ahh jag blir tokig!

(Ber om ursäkt för mina svordommar, men jag är så arg!)
IT'S TIME TO REVISE!

Ja så närmar sig tentorna.. Imorgon har vi engelska test, Listening and Talking.. Tror nog det kommer gå bra. På fredag har vi inlämning på uppsatsen, jag har skrivit om Glasriket i Sverige.. Hoppas den blir godkänd..men jag tycker ju att jag borde kunna skrapa ihop 40 procent. sen på måndag är det dax för tentan som jag har bävat för.. Global Tourism Development. Vi var och pratade med vår lärare idag om den, och jag känner mig lite (ytterst lite) klokare nu.. men men, jag får göra så gott jag kan!

Hlegen har varit annat än lugn! I fredags gick vi ut till S.U igen (vi blev INTE utkastade denna gång! whhiihoo!) Lördagen spenderades i horisontalt läge med huvudvärk..söndagen pluggade vi och i går, måndag, så gick vi ut till Pure, en club som vi inte varit på förut.. Den var helt ok! Träffade en viss fransman, slutade med bråk..så kvällen blev lite förstörd.. =(

Tänkte lägga upp lite bilder på oss tjejer när vi "firade" St. Patricks Day ca. 1 månad försent! Hahahaha!
Karro!Emelies Gangsta-pose!Just det, min syster har tatuerat sig på armen! En ganska stor "robot" liknade sak! Nu blir jag också sugen att tatuera mig..jag vill ha två små noter på högerfoten. Inte större än en cm var.. Får se om jag vågar nån dag.

Nu är det bara 13 dagar kvar tills jag kommer hem till Svea rike igen! Känns både kul och tråkigt.. Kul att träffa vänner och familj, samt börja nya jobbet, tråkigt att lämna alla vänner man har fått här, samt att jag nog kommer sakna High Wycombe lite grann..är ju en fin stad, nära London! =)

Ledsen är jag dock efter som jag inte kommer hinna träffa Linnéa innan hon flyttar till USA... =( Kommer sakna henne..men nån dag (snart hoppas jag) så ska jag palla mig över Atlanten för att se hur hon har det!

God natt!


TOAKATASTROF!

Jag glömde ju berätta vad som hände förra veckan!! Vi var ute på Student Union (läs:white trash hak, aka kåren) och dansade och hade roligt, när jag och Emelie kände att vi behövde besöka damtoaletten... Eftersom det var lång kö, så tog vi första bästa toalett som blev ledig och gick in tillsammans, VILKET MISSTAG! 
Plötsligt knackar det på dörren och vakten står utanför och ber oss komma ut, sagt och gjort gör vi det, och då KASTAR hon ut oss!! Det är tydligen förbjudet att gå två och två på toa! (men hallå, gör inte alla tjejer det!?). Vi står och argumenterar med henne en stund tills hon kallar på förstärkning på sin walky-talky.. Om vi inte går med ut frivilligt, så kommer vi bli portade! Va fan! Till vårt försvar så måste det tilläggas att vi faktiskt INTE var fulla!

Anledningen till att man blir utslängd om man går på toa tillsammans är för att de tror att man: A: tar droger. B: har sex. Emelie och jag gjorde inget av detta! Men trots att vi heligt bedyrade detta så hjälpte det inte..Hade tydligen nått att göra med att killar inte får gå två och två och då får inte tjejer det heller, ska ju vara jämställt..hallå! ge män och kvinnor lika lön för lika arbete då, inte toa-jämställdhet! Vi blev eskoterade ut av 2 (!) vakter, som övervakade oss när vi hämtade ut våra jackor. Vi fick dock lov att dricka upp vår dricka på bänken utanför S.U. Vilket vi gjorde demostrativt sakta, en öl tog oss 45 att dricka upp, bara för att jävlas med dem!! Hahahaha! En liten hämd är i alla fall en hämd!

Ikväll ska vi tillbaka till Student Union och vi ska inte glömma bort att man bara får gå 1 och 1 på toa!

Cheers!

MAJ!

Helgen har varit hektisk! Sussie och Anna Bou spenderade sin helg hos oss! Det var jätte kul! Vi var ute både på fredagen och på söndagen. På söndagen var vi på "May Ball" i London, med vår skola! Alla killar hade kostym och tjejerna coctailklänningar! Fint var det! Många bra artister som spelade och dj:ade. Skedde dock några små incidenter. Jag halkade på dansgolvet och ramlade pladask och slog i höften, och 1 timme senare ramlade Emelie ner för en trappa och skapade sig ett blåmärke som sträcker sig från höft till fot! Helt otroligt stort!
Emelie och Sussie!

Me, Anna Bou och Karro!
(se min fina nya klänning!?)

I tisdags så åkte vi in till London med Anna Bou som ville se lite marknader. Så vi gick omkring på Camden Market och Notting Hill, tyvärr var marknaden i Notting Hill stängd.Camden Market!
Ja, de säljs fortfarande! Nu kostar de dock ynka 70 pund! Linnéa, ett till par kanske? =)

Notting Hill!Igår var vi ute igen, helt otroligt vad vi har varit ute senaste tiden.. förra veckan var vi ute onsdag, fredag, söndag och nu onsdag igen. Och imorgon blir det utgång otra vez! Jag kommer bli så tjock av all alkohol, om inte jag hinner bli alkis innan, då går man ju ner i vikt.. =)
Nu är det bara tre veckor kvar här i High Wycombe, lite tråkigt faktiskt! dessa tre veckor består av att göra färdigt uppsatsen om glasriket (som min lärare tyckte var bra by the way!) sätta 40% på tentan i Global Tourism Development (ja 40%, det är ju ingenting! hemma måste vi sätta 60% för att bli godkända..) och avsluta det hela med ett muntligt engelskatest. Gjorde ett skriftligt engelskatest igår, det gick nog ganska bra tror jag..
High Wycombe från våran trappa!

Våra fina uteblommor!

House mates!

Snart kommer sommaren och den ska spenderas arbetandes på Stockholm Tourist Centre, vilket ska bli jätte kul! Men innan dess bär det av 5 dagar till Barcelona i slutet på maj, för att hälsa på J. Det ska bli mysigt! Saknar honom..


RSS 2.0