BY THE WAY 5...

Glömde ju berätta att Sussie och Anna Bou kommer på torsdag respektive fredag!! Whii ska bli så kul att träffa dem! Anna pluggar i Frankrike och Sussie i Birmingham!
Härlig helg kommer det att bli! =)




Yes, we are born in the 80s'!

KÖTTBULLAR!

Efter som jag är så dålig på att skriva inlägg (så även idag) så tänkte jag att jag kunde lägga upp lite bilder i allaf all!
I fredag så hade vi grillfest här i IKEA-huset, mkt trevligt, och vädret var fint! Vi började dagen med ett glas rosé champanie och frukost ute på vår bakgård, där vi sen låg och solade i några timmar innan det var dax att släpa fram grillen!


Ja, vår bakgård ser ut som en fängelsegård..





Wolfie, Laura och Karro njuter i solen (obs! Ser ni att vi kan vara utan strumpbyxor, fast det är kväll!! )





Mums!





Idag så ska vi ha International Dinner Party i IKEA-huset! Alla ska ta med sig mat som representerar sitt eget land, vilket ska bli mkt spännande! Vi svenskar ska bjuda på scans köttbullar (ja de går att köpa här!!) och skagen snittar... hoppas såklart på succé! =)





Franska tjejerna ska ta med sig creps tror jag, och holländarn soppa...resten vet jag inte..men är mkt spänd på Momo, han kommer från Mauritius..så förväntar mig något mkt exotiskt! Hahaha!

Annars så har jag fortfarande panik över tentan i Global Tourism Development... fick en policy att läsa om Perth i Australien på 84 sidor..fattar fortfarande inte vad vi ska göra...

Nu ska jag äta lite frulle tror jag! Hoppas ni har det bra! Puss!

SOL OCH GLASS!

Vädret här i England har varit fantastiskt de senaste dagarna!! Känns som att vara i Spanien eller nått! =) Vi har legat ute på vår bakgård och solat i tre dagar nu, och fått otroligt mkt färg!! Jag har bränt mig på magen och på benen, men köpte solcream, så nu blir det ändring på detta!

Karro kom hem till HW i fredags (jiihoo!), så då blev det utgång med pub-häng, vilket var mkt roligt, vi blev ganska runda under fötterna, då Hobgoblin serverar de största vinglasen som någonsin skådats för ynka 2.50 pund! De du sverige!
På lördagen tog vi oss ner till centrum, där vi satt i solen och åt glass, mkt mysigt!




Glass-time i High Wycombes centrum!


Vulkanaskan har vi inte märkt av här, förutom att alla utbytesstudenter sitter fast i sina hemländer...vilket inte är så lyckat då tentaperioden börjar nu! Appropå det, så har vi tenta i Global Tourism Development, vilket verkar bli skitsvårt, då man ska få ett case att lösa! Fy f-n! Annars så kämpar jag på med min uppsats, som sakta börjar ta form..

Imorgon hoppas vi på mer sol, då vi inte har skola, så vi kan sola heeela dagen!! =)

Btw, så har jag bokat min hembiljett, jag kommer inta svensk mark den 25 maj, kl. 20.30, så då hoppas jag pappa står och väntar på mig på Arlanda! (om flygen har börjat gå då vill säga...annars får det bli fraktbåt eller nått sånt härligt hem...).

VULKANVINDAR DRAR IN ÖVER ENGLAND...

Idag är det sol i England, och vulkanvindar som drar in över London och gör så alla flygplatser måste stänga!! Tur att jag redan haft alla min besök! Tycker dock synd om dem som sitter fast och inte kan komma hit i tid till skoaln börjar igen!! (eller jag tycker mest synd om mig själv, som inte får träffa dem snart!)

Sitter och skriver på min uppsats, hade hunnit 1500 ord innan lovet började, och i förregår när jag skulle öppna upp dokumentet så hade jag åkat spara över det med ett tomt dokument!! Gahahaa! Orka! Så nu har jag under tre dagars tid suttit och skrivit om allt igen, nu är jag uppe i 1800 ord, förstå att jag redan skulle varit färdig med uppsatsen (3000 ord) om inte det försvunnit!! Jobbigt..men det blir i alla fall bättre nu än innan, så det är ju bra, mitt mål är fortfarande att bli klar innan söndag.. Får se hur det går!

Idag har jag och Emelie suttit och solat i drygt en timme ute på vår bakgård, vi fick faktiskt färg!! Nu ska jag sitta varje dag så jag blir bruuun!! =)

Vet ni att det är 14 år sen den frösta Scream-filmen gjordes!! Känns som igår jag såg den!! Usch vad gammal man börjar bli, det är ju tragiskt!

Igår hade jag och Emelie en date-night, med Italiensk reataurang, bio, vi såg Dear John, så bra! (vi grät till den kan jag lova!) sen på vägen hem så såg vi ett stjärnfall!! Snacka om perfekt kväll!! =)

Om 4 dagar börjar skolan ingen, men tror inte vi har några lektioner eftersom vi börjar vår tenta-period nu.. konstigt!


Tjing!

LONDON BABY!

Har haft en underbar helg med Maria och Julia som har varit här och hälsat på! Vädret har varit fantastiskt och vi har spenderat tid i både High Wycombe och London! Vi hade inte planerat in nått särskilt så vi bara njöt av London, solen och varandra! I fredags så satt vi få vår trappa och drack vin och pratade i solen i flera timmar, tills det blev mörkt, det var så mysigt! I lördags så åkte vi in till London, och jag och Maria sov på hotell 2 nätter, medan Julia spenderade natten hos sin vän Zan. Tack tjejer för en underbar helg, tur jag har er! =)



Jag och Julia på vår trappa!





Maria på Leicester Square




Ett soligt Westminster!


I fredags fick jag veta att jag fått jobbet i Sthlm, på Stockholm Tourist Centre!! Jag är såå glad! så nu blir det Sthlm i stället för Kalmar, vilket känns jätte kul!! Kommer dock sakna Kalmar lite grann, har ju aldrig varit där på sommaren, men jag och Emelie funderar över att ta en liten minihelg i Kalmar i sommar, så jag får uppleva Strand! =)

Nu är det bara 1 vecka (!) kvar på lovet, och jag måste verkligen börja med min uppsats...orka! Längtar tills alla kommer tillbaka hit igen!

Just det, nästa vecka måste jag antagligen åka hem 2 dagar för utbildning i Sthlm, så maybe I see you around! (Kommer dock bara vara hemma måndagkvall-onsdagmorgon, tror jag).

Ta hand om er! Puss!

PÅSKLOV!!

Så har ca. två veckor på påsklovet passerat..fort försvinner det! Första fem dagarna var J här, det var härligt =) Vi besökte London och hängde på olika pubar, då han ville uppleva det engleska livet! Mkt öldrickande blev det! Dagen efter han åkt så kom mamma, pappa, Amanda och fasster. Vi har haft ett speckat schema, då vi har varit i London två dagar och gått på Tate Mordern (kosntmuseum) som Amanda ville..jag, mamma och pappa gick mest och led oss igenom det..inte några kulturmänniskor här inte. Som min mamma sa; jag är mer av en naturmänniska..sen när då?? Hahahaha! Vi har även blivit runtsläpade i London för att leta efter Banksy graffiti som min kära syster ville se, men som vi inte hittade... sen har vi såklart strosat på Camden Market, samt shoppat på Oxford Street! En dag var vi också i Oxford, en otroligt vacker Universitetsstad!! Kalmar har lite att hämta in om man säger så! =) Där kollade vi på bla. universitetet där Harry Potter spelades in, gick i de gamla delarna av staden samt intog Afternoon Tea på Randolf Hotel! Det var riktigt mysigt och gott! =)




London!





Tate Modern





Ett av de anrika universiteten i Oxford!






Faster Ylva i regnet på Camden Market, såklart det regnar i England, trodde ni nått annat!?





Jag och min fina familj - tack för att ni kom!!



Imorgon kommer Julia och Maria hit, det ska bli jätte skoj! Vi ska ha en hel-helg är i High Wycombe och i London såklart! Jag längtar!

När de har åkt så är det bara en vecka kvar på lovet, och dax att börja skriva på min uppsats, skulle vara skönt att få den färdig tills lovet är slut så man slipper tänka på det sen!

Jag saknar faktiskt alla utbytesstudenter! Nästan alla är hemma över lovet så jag har inte sett dem på länge nu! Tycker att det är dax att de kommer tilllbaka till HW nu! =)

Efter lovet så ska vi ha en brakfest (hoppas jag) och grilla här på Totteridge Road! En liten "Välkommen tillbaka" och "välkommen våren" fest! Tror det kommer att bli mkt festande sista tiden i England.. men det är bara kul!!




I Oxford blommade nästan Magnolian!



Hoppas ni har det bra vart ni än är i världen! Vi ses till sommaren!

Ps. Idag var det +17 grader och sol!! Ds.

RSS 2.0