BARDEM!

Jag har just sett "Eat Pray Love" med Julia Roberts, gud vilken bra film! Det bästa med den var att Javier Bardem var med! Han är nog min favorit! Honom skulle jag gärna gifta mig med! =)
Jag satt och tänkte lite, och jag har kommit fram till att jag vill faktiskt ha en eldig, passionerad latino kille (eller sydeuropé) jag vill det! Jag vill inte ha en tråkig, torr, blek svensk kille.. jag måste helt enkelt flytta till varmare breddgrader, så är det bara! Jag trivs inte i Sverige!Ni fattar vad jag pratar om va!?

JULKLAPPSTIPS!

Vill bara rekommendera en underbar bok! Den heter Kjell - av Kjell Eriksson, sååå otroligt bra, träffande, sorglig och rolig! Alla som vuxit upp under 80-90-talet, kommer verkligen känna igen sig! Kanske ett julklappstips?!

Utdrag:
"Hur kommer det sig att jag heter Kjell då?" Namnet känns gammalt. Det låter som en gubbe. Jag har aldrig träffat någon annan som heter Kjell. Jag har bara sett en farbror med mustasch på TV som sjunger gospel och som heter Kjell. Jag har faktiskt börjat skriva Putte på mina leksaker. Putte låter liten och passar mig bättre. Alla säger ju "Lille Kjell". Det skulle de slippa om jag hette Putte för då vore jag liten automatiskt. "Innan du föddes pratade vi om lite olika namn. Vi tänkte faktiskt döpa dig till Kjell-Åke", säger mamma plötsligt. Det är som taket rasar in. Kjell låter gammalt, Kjell-Åke låter som döden. Hade jag hetat Kjell-Åke hade jag varit så gammal att jag nog inte levt idag. Jag hade nog inte ens fått sjunga gospel på TV. Kjell-Åke kan inget barn i hela världen heta.Läs, läs, läs!


INTENSIVT!

Jaha, så vann Jay Idol...fan, ville att Minnah skulle vinna...inte för att jag tyckte hon var så särsklit bra heller utan mer för att jag ogillar Jay så mkt!
Idag var Anna Bou och jag och tränade...vi skulle gå på vår favvos pass - Henrik J, men han var sjuk så då var det en liten hurtig kvinna som hade det i stället, vi kom lite sent, så vi missade hennes "förprat" om olika övningar..
Tyckte redan under uppvärmningen att det var lite tuffare "start" än det brukar vara...åh sen bar det utför! Fyy faaan vad jobbigt det var, jag ville seriöst ställa mig och spy i papperskorgen, har aldrig tränat så hårt förut! När vi var klara så tackade instruktören för sig och tyckte att vi alla varit duktiga som hängt med på INTENSIVPASSET!!! (!) What!!?? Vi hade alltså varit på ett intensivpass utan att veta om det, det var därför det var så jävla jobbigt!
Jaja..kanske var lika bra, för jag hade ju aldrig i livet gått frivilligt på ett intensivpass, men nu vet jag att jag klarar det! Om jag blev sporrad att fortsätta? ALDRIG!

God natt!

NYÅRS OUTFIT!

Nu har jag köpt min juldags/nyårsklänning! Har kollat på den länge, men tyckt att den varit lite dyr...och varit lite osäker på den.. MEN så hittade jag den på rea på HM hemsida idag! Så då slog jag till! (först var jag dock nere på stan och provade den så jag visste vilken storlek jag skulle ta! Man får ju inte vara dum!) =)
Sen var det ju också 10% rabatt, så det blev billigt och bra!


Här är den! Fin va!?

GODKÄND!!

Jag blev godkänd på Kalkyleringen! Med destinktion! Hör och häpna - jag fick VG9!! Det är så bra det kan bli! Har aldrig lyckats få det förut, så sätter jag det på kalken! Unbelievable! =)

Bye bye kalken - nu ses vi aldrig mer!


DAY 7 - MY BEST FRIEND!

Genom åren (27 år) så har jag hunnit skaffa mig många underbara vänner, men även ovänner. Mina vänner är en stor del av mitt liv, och bland de viktigaste jag har! När det kommer till förhållanden så har jag inte lyckats så bra, men jag är fan bra på att skaffa mig fina vänner! Och det kanske är det viktigaste trots allt?

Linnéa är en av mina första vänner, vi träffades på dagisgården 5 år gamla. Jag tyckte dock inte om henne i början då hon var en rival om Ulrikas uppmärksamhet! Men tiden gick och två blev en! Vi gjorde allt ihop! Minns så väl att Linnéas pappa alltid tog oss med till badhuset varje fredag, vilket var höjdpunkten på veckan! Där lekte, simmade och hoppade vi, samt åt en-kronas godis från kiosken! hade man tur så fick man i bland en glass, Linnéa tog alltid Cornetto Choklad och jag Cornetto Jordgubb! Vi var lite som Batman och Robin - oskiljaktiga! Tillsammans så lekte vi med barbie fast vi var för gamla, och retade gallfebern på Linnéas bror Staffan.. det var tider det! =)
Åren gick och vi kom ifrån varandra, Linnéa blev skolans cooling och jag en fiolspelande tönt, men vi visste att vi alltid hade varandra om det väl gällde, och än idag har vi en fin vänskap! I femman kom Maria in i mitt liv! Underbara Maria, som alltid är glad och galen! Vilka äventyr vi har haft! Maria och jag har sen dess hängt ihop i vått och torrt! Vi har nu varit bästa vänner i nästan 17 år! Otroligt lång tid! Ingen kan få mig att skratta som Maria! Minns när hon puttade mig av cykeln ner i ett dike, fick skrapsår på armarna och Linnéa som stod och skrattde så hon grät (mest av nervositet tror jag!) otagliga somrar på Håtö, solandes och badandes på bryggan, fiskandes på klippan och tältandes i trädgården! När vi gick i 7 -8:an kom även Sofia in i bilden! Hon och jag kom lite på sne i början då jag tyckte hon tog Maria ifrån mig..men tiden gick och en nära vänskap växte fram! Sofia är den lugna och stöttande personen. Jag kan vända mig till henne om allt, och hon har alltid ett bra råd att ge! Dock har hon inte alltid varit lugn! Hon var en riktig party-pingla och Kalmar-kvällen sitter för alltid etsat i mitt minne! =) Du vet vad jag pratar om Fia! Sofia och jag pratar i telefon MINST 4 ggr i veckan, och ses så ofta vi kan! Hon är en sån fin vän som alltid finns där för mig.

Sen så har jag många fler fina och nära vänner, fina Julia, Josse, Madde, Elin! Glad jag är att jag har er!

Vänner kommer och går, och man har olika vänner under olika skeden i livet. Man har också olika relation med olika vänner. Vissa som man bara hörs med ibland, men man vet att de alltid finns där ändå, och att det alltid är som vanligt när man träffas. Andra som man ser varje dag men ändå inte känner..

Sofia, Maria och Linnéa har format mig till den person jag är idag, medan  Sussie, Anna, Emelie och Maria L här nere i Kalmar får ta del av den mer "vuxna" (?) Johanna, och de är som min familj, när min riktiga familj är så långt borta! Vi gör det mesta ihop, äter middagar på helgerna, festar, pluggar, tjurar och skrattar ihop! När man kommer till en ny stad, så är man livrädd att man inte ska finna vänner som tycker om en eller är som en själv, men åter igen hade jag tur när jag kom till Kalmar och hittade de bästa! Och dem betyder väldigt mkt för mig!Som denna uppgift heter så handlar det ju om min bästa vän (singular), men jag har inte EN bästa vän, jag kan inte välja mellan de två bästa! Så Maria och Sofia - ni har delad första plats! Ni förgyller mitt liv!

DAY 6 - MY DAY!

Ja min dag idag har varit ganska händelselös..som vanligt!

Vaknade kl. 09.00 av väckarklockan..gjorde som så många gånger förr..stängde av den och sov till 11.00! Jag drömmer om att en dag kunna ta mig upp frivilligt till kl.09, men det verkar ligga långt borta. Jag har lite kontrollbehov, och det är därför jag sätter väckarklockan även när jag är ledig (läs: pluggar hemma). Får ångest när hela min dag försvinner i form av sömn, vilket den gör trots väckarklockan..men man kan ju alltid försöka! =)

I alla fall, kl. 11 steg jag upp och kolla de på mitt favvo program "Seventh Heaven", kommer ni ihåg det!! Det är nostalgi, handlar om prästfamiljen Camden och alla deras 7 barn! Hahaha underbart!
Efter frukosten, som intogs i sängen (som alltid) klädde jag på mig och satte mig vid datorn för att plugga, men fastnade på internet i sådär 2 timmar! (fan!) Kan ju meddela att det tog mig hela dagen att sammanfatta ett (!) kapitel, eftersom jag hela tiden gjorde annat..som att prata med världens bästa Maria i en timme eller två..

Sen var jag och tränade, ett medel-styrke pass, fy vad jobbigt det var! Har oooont i kroppen nu! =(
Cyklade i snöstorm, jag vägrar att ge upp min cykel trots en halvmeter snö!

Sen lagade jag mat och pluggade (!) lite till, och nu sitter jag och hänger framför datorn och kollar på tv...borde verkligen skriva på vår affärsplan, men orkar inte! Får göra det imorgon istället...eller nått.

Ja som ni ser så är mina dagar inte så händelsefulla, men i söndags så var vi faktiskt på Julmarknad på slottet! Det var mysigt! Här kommer lite bilder därifrån!Bilderna ligger åt fel håll som ni kan se men jag vet inte hur man vänder dom på iPhone och mitt Facebook är "sönder", det vägrar att uppdatera sig, så jag kan inte se om ni skriver eller skickar nått till mig etc. Irriterande!! Massa tomtar och bockar är det i alla fall på bilderna!

RSS 2.0