LONDON CALLING...Piccadilly Circus - i ett regnigt London!

Helgen spenderades i London! En helt klart galen helg, där inget blev som vi tänkt oss... Men roligt har vi haft! =)
Vår weekend började med tåg från High Wycombe Station (orten där jag bor!) till centrala London, resan tog ca 35 minuter. Vi bodde på Hostel 639, som ligger i Kensil Green, ca 15 min med tunnelbana in till Piccadilly Circus. Rummen var väl inte de fräschaste, men de dög. Fredagskvällen skulle spenderas på pubar, dock stänger nästan alla pubar vid 24, vilket inte vi visste, så det blev ingen riktig pubrunda...vi hann bara med en öl (eller ett glas vin) innan de stängde.. Trötta och frustrerade tog vi tunnelbanan hem till Hostlet, för att upptäcka att de hade en "bar" där! Jag, Emelie, Karolina och Roland (en holländsk utbytesstudent) spenderade 2-3 timmar där med att dansa dansa dansa! Det var vi och brasilianarna! Kändes som att vara i Brasilien på klubb.. Efter den kvällen så fick vi kärleksbrev instuckna under dörren hela helgen, snacka om att göra intryck! Hahahaha!Hela gänget samlat på Oxford Street. Jag gillar Emelies buttra uppsyn, ser ut som hon inte hör till kortet! =)Jag och Emelie vid den klassiska röda telefonkiosken!

Lördag var shoppingdag!! Vi åkte in till Oxford Street för lite hedlig shopping! Jag köpte bland annat en skinnjacka på rea, en klänning och en kofta! Tyvärr så spöregnade det hela dagen, så vi kunde inte göra någon riktigt sightseeing, vilket känns lite tråkigt! Men jag har ju 5 månader på mig! Lördagskvällen var vikt för "Clubing"... Vilket ledde till att vi först fick gå i ca 1 timme i killer heals (!!) för at hitta till klubben vi hade köpt biljetter till.. det visade sig att det var en "basement club". Den låg på en bakgata, jag tror vi var de enda vita där och vi blev kroppsvisiterade innan vi gick in! Inne så var allt målat i svart och all dricka serverades i plastglas..vilket gav en känslan av att bråk med dödlig utgång har förekommit... totalt så sov vi ca 3 timmar den natten!Skinnjackan och klänningen som jag köpte! (Klicka på bilderna så blir de större)

Saker jag lyckades pricka av på min lista var:
- Fotas i en röd telefonkiosk
- Åka röd dubbeldäckare
Jag vid Baker Street, stationen vi inte höll på att komma ut ifrån, då vi plankade..visste inte att det stod 5 vakter vid utgången..ops!

Inte en allt för lyckad sightseeing med andra ord!
Men som Sofia sa så brukar jag ju dricka te i blommig kopp varje gång jag hemma hos henne, så tycker nästan att jag borde få stryka den punkten med på min lista!

Imorgon är det dags för skola igen..börjar dock kl. 15, så sovmorgon får jag i alla fall!
Nu ska jag försöka ta igen lite sömn, så "Ta-ta"


Kommentarer
Postat av: Emeliee

2010-01-18 @ 18:05:41
URL: http://mlisod.blogg.se/
Postat av: Emeliee

vilken jävla bild på oss och telefonkiosken! jag ser ut som en riktig kuf haha..

2010-01-18 @ 18:06:27
URL: http://mlisod.blogg.se/
Postat av: sofia

härligt härligt med london!! Jag godkänner att du får stryka den blommiga koppen från listan, jag menar, en kopp i london kommer ju ALDRIG komma upp i samma standard och kvalitet som min kopp (eller kanske minihink=))!!! Saknar dig pullan!! Ska undersöka skype,.puss!!

2010-01-18 @ 18:21:14
Postat av: Mamma

Du och dina klänningar Hanna!!

Ha det bra gumman! Längtar efter dig! Puss mamma

2010-01-18 @ 21:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0