Oh dear, oh dear, oh dear!

Så vad har hänt sen sist... hm.. Jo katten Psycho (Sisqo) har fått flytta ut, eftersom han var livrädd för oss och hela tiden bara ville ligga under min säng och trycka. Framåt midnatt kom han dock fram och ville kela och vara uppe hela natten. Tråkigt för honom att vi människor oftast brukar sova då bara... detta resulterade i att han sprang runt i huset och jamade (skrek) och höll oss alla vakna! Grr..! Han vägrade också äta, vilket inte var så bra. Men det slutgiltiga skälet till att han fick flytta var för att Daniel fick allergiska reaktioner av honom! Tråkigt, men lite skönt också! Paula tyckte att hon kunde ta Daniel och vi behålla katten, men det tyckte inte Daniel.. =)

I Lördags så var vi in till London igen, för lite äkta turistande! Vi hade riktigt engelskt väder - mulet och 8 grader varmt, men UTAN regn!! Helt otroligt! Så vårjackorna invigdes trots huttrande! Platser vi såg i London var; Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Westminister-House of Parlament, Harrods (där det tom. var för dyrt för oss att titta..) De sålde bland annat Elton Johns röda flygel för 40 000 pund, på REA! Vi såg även Buckingham Palace!
Jag vinkade utanför slottet, och förhoppningsvis så såg Prins William detta, så nu väntar jag på hans samtal! =)



Tower Bridge              Slottsvakt           Big Ben (på sne)       Buckingham Palace     Elton Johns flygel 

Skolan går fortfarande bra, lite mer att göra nu och vi börjar känna lite engelskt folk! På onsdag så ska vi åka på fest inne i London. Det är någon/några (?) som hyrt 5 party-bussar som tar oss in till London och den hippaste klubben just nu - The Fabric, där kommer vi festa tills solen går upp, då bussarna hämtar oss för hemfärd! Nice! Kostar bara 20 pund för allt! 



The Fabric - London!

Ta-ta!

Kommentarer
Postat av: Anna

oj vad ni är ute i svängen, låter roligt :) akta er för knarket som kan finnas på såna där hippa ställe bara!

2010-01-26 @ 08:26:07
URL: http://[email protected]
Postat av: Mamma

Ja, ta det försiktigt i London! Hoppas ni får kul!

Puss mamma

2010-01-27 @ 11:03:11
Postat av: linnéa

ohhh vad ajg längtar efter dig jo!!!!

2010-01-27 @ 19:38:11
URL: http://skruttplutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0